U svemu, ostanite okretni i ne držite se krutih očekivanja.

listopad 2020. wellness horoskopi

aries (21. ožujka 19. do 19. do 19.)

Razmislite prije šest mjeseci za razliku od danas. Vjerojatno ste osobno razvili skokovi i granice. Ponosite se na taj rast! Zatim će vas puni mjesec u vašem znaku potaknuti da preradite svoj pristup svakodnevnim djelima na poslu i zaljubljeni. Bez obzira da li očistite svoju pristiglu poštu kako biste povećali produktivnost ili stekli mekši pristup u pitanjima srca, rezultati bi trebali trajati i raditi u vašu korist. To je rečeno, distancirajte se od bilo koje drame koja bi mogla izazvati vaše osnovne instinkte. Također, iako je Mars (Action + vaš vladar) još uvijek retrogradno do sredine studenog, nemojte se brinuti ako smatrate da se taj napredak u drugim dijelovima svog života čini stagnirajućim. Do blagdana, iznenadit ćete se iznenađenjem onoga što ste postigli do jeseni. I na kraju, u svjetlu retrogradne žive, uštedite bilo kakve tehnološke kupnje za sredinu/krajem studenog najranije.

Bik (20. travnja 20. svibnja)

Jeste li se osjećali istrošeno ili Kao da je sve uzbrdo bitka dok je rujan završio? Odmorite se lako znajući da su aggro astro poravnanja iza toga kaput. Kada je riječ o bilo kakvim dubokim razmišljanjima koje ste imali (u smislu prošlih pogrešaka i bolnih točaka), znajte da je oprostiti sebi prvi korak do istinskog ozdravljenja. Odatle poduzmite dječje korake da postupno postanete najbolje. Sveukupno, listopad 2020. vrijeme je da prevedete svoje nove psihijalne uvide u veće potrage. Tu je i dobra šansa da će vas krenuti na put do dubljeg proučavanja i/ili komunikacije sa širokom publikom. U međuvremenu, na poslu, nemojte plesati oko predmeta ili lažne pozitivnosti ako zadržavate svoju istinu. To će imati koristi od vas i drugima da budete transparentni i izravni. Konačno, očekujte pojačanje u svom ljubavnom životu, bilo da upoznate nekoga novog ili se dublje povežete sa svojim Booom.

Blizanci (21. svibnja-20. lipnja)

Razmislite o vrhuncima vašeg prijateljstva i padove oko 1. listopada puni mjesec, prvo, pokazuju svoje današnje zaslužene zahvalnosti. Tada, kada je u pitanju izazovniji odnosi, prepoznajte i revidirajte svoj dio u omogućavanju ustrajanja nesretne dinamike. Inače, tijekom cijelog mjeseca predvidite neke štucanja (pročitajte: ne blokade puta) na poslu. Međutim, ne bi trebalo biti ništa izvan vaše sposobnosti da upravljate – to jest, ako odlučite biti graciozni kada se suočite s tim fluktuacijama. Ukratko, ostanite okretni i ne držite se krutih očekivanja. U svjetlijim vijestima, dođite 22. listopada, vaše zdravlje i produktivnost trebali bi dobiti astro poticaj. Sada je vrijeme za prikazivanje zdravijeg načina života, možda prelaskom na organske tampone, češće vježbanje mozga ili što imate. Konačno, tijekom 31. listopada puni mjesec, odvojite i postavite pozornicu za vodstvo kroz psihologiju iz snova na mistično moć kroz ostatak retrogradne žive.

Rak (21. lipnja-22. srpnja)

S Mars Retrogradom u vašem sektoru karijere, napravite vrijeme za osvježavanje svojih profesionalnih procesa i radnog prostora. Na taj način ne samo da će vas učiniti učinkovitijim, već bi vam se dodatni pep i hrabrost trebali spustiti i do vaših kolega. Prvi korak: Riješite se ometanja. Govorim o pop-up obavijestima, držanjem telefona previše blizu, uključivanju u uredske tračeve itd. Treći korak: Redovito se nabavite svježi zrak i pomaknite tijelo da biste se vratili na posao revitalizirani. Dajući svojim osjetilima malo slatkog olakšanja od Plave svjetlosti i u zatvorenom prostoru, također ćete biti bolje opremljeni za rješavanje svih poremećaja koji vam dolaze tijekom retrogradne Merkur (14. listopada do 3. studenog). Vaša poboljšanja samozatavanja na poslu trebala bi se prevesti u vaš unutarnji svijet, čineći vas sretnom kao školjku, a ne-Pardon PUN-CRUBY.

LEO (23. srpnja-22. kolovoza)

Oko 1. listopada puni mjesec dobit ćete jasnoću na nekim svojim dugotrajnim uvjerenjima. Da okrenemo ove aha! Misli u ta-da! Akcije, prepoznajte koja vam razmišljanja služe i koje vas neizbježno čine spiralom. U konačnici, vaš je izbor da se uzdignete iznad bilo kojeg mentalnog gnoja. Zatim, pripazite na sve što prijeti da će vas skrenuti od postizanja bilo kakvih ciljeva u pokretu. (FYI: Mars je trenutno u vašem sektoru za prikupljanje inteliranja. Što je bolje u upravljanju glavom, to ćete više nagrada dobiti nakon što Mars upozna Uran u svom karijernom sektoru u siječnju 2021.) Učinite što možete kako biste bili čisti Krenite i izbjegavajte distrakcije, posebno dok se Mars retrogradno ne završi sredinom studenog. Postavite svoj telefon na tihe i onemogućite obavijesti, lagano šetate ili ugodno u mirnom, ne-stimuliranom Leonine Lairu. Ukratko, držite pogled na nagradu i uštedite energiju za samo vrijedne potrage.

Djevica (23. kolovoza-22. rujna)

Iako možda niste toliko asertivni kao neki od nekih od neki Vaši nebeski kolege, neka ovo posluži kao podsjetnik da biste trebali pokušati. S Marsom (Action) još uvijek u vašoj osmoj kući do kraja godine, vrhovi i ljepoti neće vas dobiti što se tiče odgovornosti i hrabro izražavajući se. (Ako je potrebno, zamolite prijatelja koji potpisuje vatre za neke pokazivače.) Dalje, kada Merkur (komunikacija + vaš vladar) retrogradno od 14. listopada do 3. studenog, očekujte neke neugodnosti, a opet proaktivno naoružati se. Ostavite dodatnu sobu Wiggle u svom kalendaru za kašnjenja i last-minute zadatke, odvojite vrijeme prije nego što pošaljete projekte itd. Na stranu, u svom znaku ćete imati Veneru (ljubav + ljepota) većinu listopada. Srećom, male radosti trebaju obiluvati hondrostrong kupiti pogled, bilo u obliku zaslužene pohvale, koketiranja ili boljeg kože zahvaljujući pravim proizvodima. Sada bi također bilo dobro vrijeme da Zhuzh podigne svoj dom s nadimcima koji vam donose radost.

Vaga (23. rujna do 22. listopada)

Sretna rođendanska sezona! S Venerom (ljubav + ljepota) u susjednoj Djevici od 2. do 28. listopada osjetit ćete osjećaj prizemljenja i unutarnjeg Zen -a. Što je još bolje, ovaj bi se plasman mogao djelovati kao štit oklopa od bilo kojeg intenziteta od Marsa koji je još uvijek u Ovna. Zvuči kao sjajan kozmički rođendanski poklon, amirite? Međutim, tijekom tjedna 11. listopada pazite na bilo što, čak i na daljinu. Povrh svega, prije nego što reagirate na mirniji ishod. Postoji šansa da Merkur retrogradno može komplicirati vašu percepciju, pa sjednite čvrsto kako biste izbjegli potencijalno žaljenje. Govoreći o Merc Retro -u (od 14. listopada do 3. studenog), vaš će raspored vjerojatno napraviti neke preokrete. Budite fleksibilni s datumima bez ugrožavanja kvalitete vašeg rada. I na kraju, Halloween će i Venera i Merkur ući u vaš znak za glatku plovidbu sljedećeg mjeseca.

Škorpion (23. listopada)

s Plutonom (vaš vladar) izravno na izravnoj 4. listopada osjetit ćete dodatni prasak vitalnosti Re: i vaše raspoloženje i sporo situacije. To je rečeno, umjesto da glodaju, ključ za astrohakiranje mjeseca leži u pojednostavljenju. Sada nije vrijeme da najviše učinite ili dodate više svom tanjuru. Umjesto toga, meditirajte o minimalizmu i usredotočite se na isprobane wellness spajalice. Govorim o osnovama: Jedite dobro zaokruženu prehranu, usvojite pametnije navike spavanja i slično. Ako se lopta kotrlja, započet ćete Scorp sezonu mirno i s jasnoćom. Napomena: Budite oprezni ako dugogodišnja suparnica/bitka prijeti vašem zenu u prvoj polovici mjeseca. Budite mudri i strategizirajte, ali nemojte nužno odstupiti. I na kraju, Merkur retrogradno (od 14. listopada do 3. studenog) potencijalno bi mogao protresti stvari na veći način. Živite u sadašnjosti i pogledajte gdje vas val vodi.

sagittarius (22. studenog 21. prosinca)

Jupiter (vaš vladar) je u sinkronizaciji s Neptunom (snovi + vizije) za Većinu listopada. Ako otkopčate buku i usredotočite se prema unutra, vjerojatno ćete biti osjetljivi na šesti Intel na razini osjetljivosti. Da, kao i većina nas, morat ćete se kretati kroz Mars (Action) i Merkur (komunikacija) retrogradno. Međutim, ako ste pametniji sa svojim sredstvima i pronađite kreativna rješenja, a opet još uvijek, trebali biste imati dodatnu oomph za zaobilaženje bilo kakvih zaprema. A kad govorimo o kreativnosti, možda ćete se osjećati preplavljeno širinom svojih projekata. Ovog mjeseca razmislite o tome što je pošteno od vas i koliko biste stvarno trebali imati na svom tanjuru. Uostalom, izgaranje dugoročno neće služiti nikome. Sve rečeno, budite oštriji svojim prioritetima, izravno komunicirajte svoje granice i pronađite vrijeme za opuštanje i punjenje.

Jarac (22. prosinca 19)

Možda je najvažnije za CAPS ovo Mjesec je utjecaj koji Merkur (komunikacija) ima na vas. Dok njegova retrogradna kretanja počinje 14. listopada tri tjedna, i dalje ćete osjetiti neke uzbudljivosti početkom listopada. Postoji dobra šansa da otkrijete tajne koje su se kuhale, bilo velike ili male. Međutim, budite oprezni da se ne prepustite ili pretjerano prepuštate tračevima, jer biste mogli naučiti stvari koje ne biste znali. Da biste izbjegli ulazak u vruću vodu, ostanite više promatrača nego istražitelja i posvetite svoje vrijeme povišenim nastojanjima. Pokupite novu vještinu, pročitajte knjigu koja je dugo bila na vašem popisu ili naučite iz preporučenog podcasta. Zatim bi Merc Retro također mogao baciti vaš tijek rada i zakazati u tok. Umjesto da se te promjene uznemire, potrudite se da idete s protokom. Dodavanje uvrede ozljedi plamenjem? Nitko za to nije imao vremena.

Vodolija (20. siječnja 18. veljače)

Oko 1. listopada Pun Mjesec, čestitate sebi na UP-u Izravnavanje svojih organizacijskih vještina i rituala samozatajanja od proljeća. Vjerojatno ste mudro koristili svoje vrijeme i bili ciljaniji u onome što/kako komunicirate. Nadalje, možda ćete primijetiti da su, nakon što vaši strahovi izađu na vidjelo, mnogo manje moćni i uznemirujući nego što ste zamislili. Zabilježite i dopustite sebi da živite neustrašivije. Obavezno nastavite ove trendove kako biste zaista ušli u svoje. Zatim budite izuzetno oprezni na poslu kada su u pitanju bilo kakve osjetljive teme ili razgovore, posebno tijekom prvog poluvremena mjeseca. Postoji vjerojatnost da su u tijeku neke velike promjene u karijeri. Naravno, ne želite da se čamac ne ugura u oštre vode. Važni razvoj-irl i u vašoj svijesti-još uvijek se treba razvijati, pa držite glavu dolje da ostanete na površini.

Ribe (19. veljače 20. ožujka)

Osjećate se kao da ste kao da ste Trčanje na praznom? Oštrite svoju sposobnost da prioritet zadržite svoju razum i držite loptu kotrljanje. Prvo napravite popise obaveza s najvažnijim zadacima, a zatim proslavite svaku pobjedu dok prijeđete jedan i prijeđite na drugi. Za hranjivu podršku, prehranu možete nadograditi i hranom za jačanje energije. Jednom kada vratite taj aspekt svog života na tragu, usredotočite pažnju na svoje odnose. Pomiješajte stvari i izađite iz svoje zone komfora, bilo da je to isprobavanje virtualnih druženja, privrženost ili iznenađenje voljene osobe sa sentimentalnim darom “samo zato.” U osnovi, nemojte se sramiti od ljubavi. Prepoznajte što se na putu svakodnevno i dugoročne sreće i razbijte kalup kako biste ostavili ustajale uzorke u prašini. Konačno, nemojte uzimati nijedno od drhtavih dinamika/kašnjenja Merc -a Retro -a; Oni su samo privremeni.

metodologija jedne kože koja će raditi za sve: prilagođavanje.

Svaki mjesec na HUM -u uključuje drugačiji dar s narudžbama kako bi dodali nešto kako bi uljepšali vašu rutinu ljepote. Ovog mjeseca oduševljeni smo partnerstvom sa Skin Inc, čija se filozofija na prilagodbi kože i kvalitetnim sastojcima savršeno usklađuje s našim. Evo gdje je Skin Inc i Hum vidimo od očiju u ljepotu.

Bolje zajedno: Hum Nutrition & Skin Inc

Personalizirane metode

AT HUM, korisnici korisnika, korisnici može potrajati brzi 3-minutni kviz o vašoj prehrani, okolišu i problemima s kožom. To pomaže certificiranom nutricionistu da sazna više o vašem načinu života prije nego što pruži personaliziranu preporuku o tome koja će kombinacija proizvoda najbolje riješiti vaše zabrinutosti.

Skin Inc ima sličan pristup s provjerom identiteta kože. Umjesto da pruži jednu veličinu koja odgovara svim kolekciji za generičke tipove kože (ja, nikad ne mogu shvatiti jesam li masna, suha ili kombinirana …) pitaju o vašoj dobi, navikama, obitelji i okolišu prije nego što preporučuju Tri najbolja seruma koji odgovaraju vašim točnim potrebama. Ovi serumi potom isporučuju u vaš dom s bocom kako bi ih uklopili za prikladnu dnevnu dozu.

sastojci s integritetom

at hum koristimo moćne prirodne sastojke i održivo ih izvorimo. Naši vitamini bez umjetnih boja i konzervansa, ne-GMO-a, te vegetarijanskih ili veganskih kad god je to moguće. Ovi detalji pomažu u osiguravanju da su naši dodaci bio dostupni tako da vaše tijelo u potpunosti apsorbira sve beauty prednosti.

kože inc razvija njihove napredne formule u Japanu s topivim u vodi, hidrolizirane aktivne sastojke koji se lako apsorbiraju u koža. Hidroliziranje je proces koji molekule razgrađuje na manje komponente koje prodiru dublje u kožu gdje se odvija većina briga o koži. Još bolje, serumi Skin Inc sadrže apsolutno nula dodane parabene ili mirise, od kojih je posljednji jedan od najboljih alergena na svijetu.

Napokon možete udvostručiti

Skin Inc koristi mnoge iste sastojke. Za maksimalno izlaganje prirodnim superhranama, možete upariti naše vitamine s njihovim odgovarajućim serumima. Evo nekoliko utakmica napravljenih na nebu:

Daily Cleanse & Chlorella serum spajamo Chlorella sa spirulinom, cikle i drugim moćnim biljnim ekstraktima kako bismo detoksirali jetru i bubrege za više blistave kože. U skladu s kožnim serumom, pohvaljuje ovo svakodnevno čišćenje uljepšavanjem kože i večeri bilo kakvim promjenom boje.

Zračna patrola i vitamin C serum Naši dodaci zračne patrole, bogat vitaminom C, zaštitite svoju kožu, pluća i imunološki sustav od štetnih Zračni toksini u urbanim okruženjima. U međuvremenu, nanošenje je samo što može umanjiti izgled pore i liječiti masnu kožu i proboj.

kolagen ljubav i kolagen serum Ovaj dodatak kombinira tri vrste kolagena s hidratantnom hijaluronskom kiselinom za restaurativnu mješavinu koja podržava elastičnost vaše kože i čvrstina. Slično tome, kolagenski serum tretira bora, fine linije i starenje kože izvana.

ovdje pronađite svoju prilagođenu mješavinu kože seruma na njihovom mjestu. Osim toga, sve lipanjske narudžbe iz HUM -a uključivat će uzorak čistog oživljavanja kože Skin Inc!

s sezonom vjenčanja na nama, savjetovali smo se s vrhunskim stručnjacima za Bridal Beauty. Od Supermodel Molly Sims do profesionalnih stilista, šminkera, nutricionista i instruktora fitnessa, sastavili su vrhunski vodič kozmetičkih hakova kako bi preživjeli (i uživali!) Sezona vjenčanja.

Wedding Beauty Hacks od strane stručnjaka

Bilo da se pripremate za svoj veliki dan ili imate svoj kalendar ispunjen ljetnim nivoima prijatelja i obitelji, ovi ljepoti će vas pripremiti za sezonu vjenčanja.

Postignite besprijekornu tensu

Besprijekornu kožu na dan vjenčanja započinje dosljednom pažnjom. Tako smo posegnuli za Liv Lundelius, profesionalnom vjenčanom stilistom i stručnjakom za prirodne ljepote, za njezine prirodne savjete za njegu kože. „Pokrenite dobar režim njege kože što je ranije prije vjenčanja. Uključite nježni piling u svoju rutinu u mjesecu koji vodi do vjenčanja kako biste dobili zaista lijep sjaj.

Contents

No Comment

Comments are closed.